Menu Premium

Good Morning LA: Dinsdag Live vanuit Los Angeles

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je er een beetje moeite mee gehad hebben dat je vannacht wakker bent gebleven tot een uurtje of vijf, dan heb je ondertussen tijd zat gehad om wat uurtjes rust te pakken en klaar te zitten om het checken van epische livestreams voort te zetten. Onze mannen in Los Angeles hebben ook even de tijd gehad om alles te laten bezinken wat er allemaal gebeurd is op de podia van de E3 2014, voordat ze zo meteen de beursvloer opgaan. Voor hen is het tijd voor ’n ontbijtje in ‘Good Morning LA: Dinsdag Live vanuit Los Angeles’!

De E3 2014 gaat officieel gezien pas echt van start als zometeen de beursvloeren opengaan en we de afspraken om verschillende games te checken langsgaan, maar de echte grote aankondigingen hebben we al voorbij zien komen. Microsoft mocht natuurlijk als eerste beginnen en zij hebben dan ook aardig hun best gedaan om toffe dingen te laten zien. Dat geldt ook voor EA en Ubisoft, die daarna kwamen, en Sony als klap op de vuurpijl.

Vannacht hadden we al even contact met Los Angeles om naar meningen en eerste reacties te vragen, maar die waren nog vol van enthousiasme doordat alles vet en wreed is als je het live meemaakt. Is het een dag later nog net zo tof en geweldig als je relativeert en nadenkt over wat je nu eigenlijk gezien hebt? Hebben we écht wel vette dingen gezien of waren de persconferenties alleen maar gebakken lucht? De mannen in Los Angeles zitten er natuurlijk middenin en weten er het meeste van.

Je kunt hen dan ook vragen stellen via Twitter, door middel van #GKE3 toe te voegen aan je tweet. Deze livestream kun je ook checken op ons officiële Gamekings Twitch-kanaal, waar je ook de mogelijkheid hebt om via de chat al je vragen op onze mannen los te gooien. Hoor de uitgeslapen reacties van onze mannen in ‘Good Morning LA: Dinsdag Live vanuit Los Angeles’!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV
Good Morning LA: Dinsdag Live vanuit Los Angeles

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch