Menu Premium

Gears of War’s RAAM komt mogelijk naar Killer Instinct: Season 3

Bas Boudewijn 11/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met eerder al toevoegingen als Tusk, Kim Wu en Battletoad’s Rash belooft het derde seizoen van Killer Instinct een hoop nieuwe content naar de game te brengen. Echter lijkt het erop dat het hier niet stopt! Niemand minder dan Gears of War’s General RAAM en Mira komen Killer Instinct tijdens het nieuwe seizoen versterken, als we een aantal gelekte screenshots mogen geloven.

General RAAM is, voor wie hem niet kent, een van de villains in de originele Gears Of War. Met RAAM en eerder al bijvoorbeeld Battletoad’s Rash zie je steeds vaker dat Microsoft Xbox-personages in Killer Instinct probeert te verwerken.

Mira is daarentegen de zus van Maya, een van de originele Killer Instinct-personages uit Killer Instinct 2. Op één van de gelekte screenshots is te zien dat ze aan haar vingers klauwen heeft om extra schade aan te richten bij haar vijanden.

Kijk jij ernaar uit om met RAAM en Mira te spelen, in het derde seizoen van Killer Instinct en welke Xbox personages zie jij graag naar Killer Instinct komen? Killer Instinct Season 3 begint op 29 maart op Xbox One.

Bron: VG24/7

nieuws20160311_instinct1
nieuws20160311_instinct2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch