Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De aandelen van Nintendo

Gamekings Redactie 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanmorgen kwam het nieuws naar buiten dat de aandelen van Nintendo de afgelopen week fors waren gedaald. Dit kwam door een statement van Nintendo, waarin werd aangegeven dat de nieuwste hype op gebied van mobile games, Pokémon GO, niet is gemaakt door Nintendo. Een feit waar veel gamers wereldwijd zich van bewust waren, op een paar beleggers na. Emiel en Karim gaan hier dieper op in in deze Gamekings Extra: De aandelen van Nintendo!

Het nieuws ging de afgelopen weken de hele wereld over: door toedoen van Pokémon GO stegen de aandelen van Nintendo als een raket! Nintendo’s aandelen waren, door het gigantische succes van de game van Niantic, een ‘hot topic’ en mede daarom was de stijging behoorlijk. Toen Nintendo echter openlijk communiceerde dat de game niet onderdeel was van hun bedrijf, verdween de stijging van hun aandelen als sneeuw voor de zon. Emiel en Karim leggen uit wat er zich allemaal heeft afgespeeld rondom dit bizarre verhaal.

Daarna gaan Karim en Emiel samen met Shelly op zoek naar realistische Pokémon art van een nog niet nader genoemde artiest. De art is gecreëerd vanuit een realistisch oogpunt en is voor kinderen dan ook waarschijnlijk schrikken geblazen, net als voor onze Karim!

Geniet daarom lekker van deze frisse Gamekings Extra: De aandelen van Nintendo en praat lekker mee in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch