Menu Premium
Loading...

Forza Motorsport 6 aangekondigd voor Xbox One

Gamekings Redactie 13/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan racegames geen gebrek op de Xbox One. Waar eerder Forza Motorsport 5 en Forza Horizon 2 exclusief uitkwamen op de consoles van Microsoft, is nu Forza Motorsport 6 aangekondigd voor de Xbox One.

Dit gebeurde vannacht tijdens de North American International Auto Show. Hier werd ook meteen een nieuwe samenwerking bekendgemaakt, want Microsoft en ontwikkelaar Turn 10 Studios sluiten de handen ineen met Ford Motor Company. Dit houdt in dat de nieuwe Ford GT en de gehele nieuwe performance line van Ford hun debuut zullen maken in Forza Motorsport 6. Onder die line up vallen onder meer ook de Shelby GT350 Mustang en de F-150 Raptor.

Dan Greenawalt, Creative director bij Turn 10 Studios, is blij met de nieuwe samenwerking: “Net als dat Ford de grenzen van autotechnologie opzoekt in GT, zo zal Forza Motorsport 6 diezelfde innovatie omarmen in onze technisch gezien meest geavanceerde racesimulatie ooit, wat een plezierige en realistische auto-ervaring aan autoliefhebbers en gamers zal bieden,” aldus Dan Greenawalt. “We kijken ernaar uit om gameplay te onthullen op de E3 in juni.”

Op de eerste beelden is de nieuwe Ford GT in Forza Motorsport 6 al te bewonderen. Voor meer info en gameplaybeelden van de game, zal je nog even moeten wachten tot de E3 2015. Het ligt in de lijn der verwachting dat de game eind 2015 uit gaat komen, maar zowel Microsoft als Turn 10 Studios hebben nog geen uitspraken over een mogelijke releasedatum gedaan.

Forza Motorsport 6 aangekondigd voor Xbox One

Forza Motorsport 6 aangekondigd voor Xbox One

Forza Motorsport 6 aangekondigd voor Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch