Menu Premium

FIFA 15 bouwt verder op de nieuwe features van de World Cup-game

Karim Shehata 14/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande donderdag verschijnt er een nieuwe FIFA-game, in de vorm van 2014 FIFA World Cup Brazil. Alhoewel sommige gamers deze game zien als een makkelijke manier van EA om geld binnen te halen, moet wel gezegd worden dat er ook een groep gamers bestaat die de vorige World Cup-game nog steeds de beste FIFA tot nog toe vinden. Als dat deze keer opnieuw gebeurt, kan het daarna waarschijnlijk alleen maar beter worden, want FIFA 15 bouwt verder op de nieuwe features van de World Cup-game.

Dit zegt producer Matthew Prior in een interview met OXM. 2014 FIFA World Cup Brazil verschilt dan misschien qua gameplay niet veel van FIFA 14, maar introduceert wel een makkelijkere manier om tijdens corners een tactiek te bepalen. Daarnaast is er een nieuwe modus te vinden in de vorm van Road to Rio en is het dribbelen in de game aanzienlijk verbeterd. Dit betekent dus dat deze verbeteringen en features waarschijnlijk overgeheveld worden naar FIFA 15, als het in ieder geval aan producer Matthew Prior ligt.

“We pakken FIFA 14 en daar bouwen we bovenop, waardoor we ieder jaar denken met de best mogelijke FIFA-game te komen. Wanneer de volgende FIFA verschijnt, pakken we die als de standaard en bouwen we daar bovenop”, aldus Prior. De man geeft overigens wel aan open te staan voor feedback, waardoor EA deze tactiek ook nog weleens om zou kunnen gooien. Voorlopig lijkt deze tactiek wel te werken overigens, want de FIFA-games worden kwalitatief ieder jaar steeds beter. Het is natuurlijk te hopen dat 2014 FIFA World Cup Brazil en FIFA 15 die lijn dit jaar doorzetten, maar met eerstgenoemde game lijkt het in ieder geval goed te komen. Wat door sommige gamers wel als minpunt kan worden gezien, is het feit dat de game alleen verschijnt op de Xbox 360 en de PlayStation 3. Op 17 april aanstaande krijgen de bezitters van een PlayStation 4 en Xbox One dus niet te maken met een nieuwe FIFA-game.

FIFA 15 bouwt verder op de nieuwe features van de World Cup-game

FIFA 15 bouwt verder op de nieuwe features van de World Cup-game

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch