Menu Premium

FFXIV patch 2.55 brengt laatste veranderingen voor release Heavensward

Rik Koning 31/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft vandaag patch 2.55 voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn uitgebracht. Deze laatste patch voordat deze zomer de eerste expansion Heavensward voor A Realm Reborn uitkomt, brengt volgens Square Enix zowel het einde van de huidige verhaallijn als een nieuw begin voor de toekomst. Tevens werd er – een beetje cheesy – aan het uitbrengen van de ontknoping van de originele verhaallijn toegevoegd “or will you…?”, erop duidend dat de verhaallijnen van A Realm Reborn en Heavensward wel eens zouden kunnen gaan overlappen.

Heavensward zou oorspronkelijk rond deze tijd uit komen, maar werd eerder al uitgesteld naar de zomer aangezien het uitbreidingspakket nog iets meer werk nodig had volgens Square Enix. Gelukkig kunnen spelers zich tot de release nog kostelijk vermaken met de toevoeging van onder andere de Dragonsong War en quests rondom The Holy See of Ishgard, een legendarische stadstaat die de basis zal zijn voor de avonturen in Heavensward.

Spelers die niet kunnen wachten tot de expansion uitkomt, kunnen alvast een nieuwe questlijn uitvoeren om op de dag van de release meteen toegang te krijgen tot de nieuwe content. Tevens heeft Square Enix bekendgemaakt dat aan het pre-orderen van de nieuwe release een early access-systeem gekoppeld zit. Overigens zal Heavensward de eerste Final Fantasy-titel worden die ook voor Mac beschikbaar wordt. De Mac-versie zal op dezelfde dag uitkomen als de PC- en PlayStation 4-versie. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: Square Enix (PlayStation Blog)

FFXIV patch 2.55 brengt laatste veranderingen voor release Heavensward

FFXIV patch 2.55 brengt laatste veranderingen voor release Heavensward

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch