Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Sony toont The Last Guardian op E3 persconferentie

René Janssen 16/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Sony ons weer wat laten zien van The Last Guardian. Op het moment dat men eigenlijk al begon te denken dat de titel nooit meer zou verschijnen, was dit een fantastische opening van de persconferentie. De allereerste beelden van de game waren al van een paar E3’s geleden en sindsdien is er weinig tot niets over game vernomen. Het trademark was zelfs voor een moment verlopen, totdat deze onlangs weer was verlengd.

Nu hebben we eindelijk dus weer meer kunnen zien en ditmaal zelf een stukje van de gameplay. We zien ons ventje met zijn enorme huisdier weer terug, half hond, half vogel en wat er nog meer mee is gemixed. Het jochie geeft het beest diverse opdrachten en doorloopt zo een plek ergens hoog in de lucht waar diverse constructies hoog boven de wolken uitsteken. Zo wordt een gevaarlijk parcours doorlopen en helpt zijn dierenvriend hem meerdere malen uit benarde situaties met zijn bek of staart.

Een releasedatum? Men houdt het op 2016 en de game verschijnt op PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet gegeven. Je hebt dus wat om naar uit te kijken volgend jaar, of dacht je van niet? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch