Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Forza Motorsport 6 verschijnt 15 september

Rik Koning 15/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Forza Motorsport 6 verschijnt 15 september op de Xbox One, zo heeft Microsoft aangekondigd tijdens hun E3 persconferentie. In een epische presentatie waarbij niemand minder dan Henry Ford III van Ford Motorcompany een nieuwe Ford GT uit de doeken deed, werden tevens de eerste beelden van het zesde deel in de Forza franchise getoond.

Na een korte geschiedenisles over de Ford GT serie, die in 1966 met de GT40 hoge ogen wist te gooien door tijdens 24 uur van Le Mans de eerste drie posities op te eisen, werd de nieuwste Ford GT getoond. De splinternieuwe auto werd op een plateau vanuit het dak (ja, serieus) de zaal in gezakt, waarna vermeld werd dat de serie in 2016 zijn terugkeer naar Le Mans zal maken.

Na een kort pr-praatje van Henry Ford III en Dan Greenawalt, Creative Director bij Turn 10 Studios, werden de eerste beelden van Forza 6 getoond. In de trailer is te zien hoe dezelfde Ford GT en andere auto’s in allerlei weersomstandigheden over verscheidene circuits razen. De game zal 26 bekende circuits en meer dan 450 auto’s bevatten. Wat denk jij? Heeft Project CARS er met Forza Motorsport 6 een geduchte tegenstander bij? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch