Menu Premium
Loading...

Dreamfall Chapters komt in maart 2017 naar PS4 en Xbox One

Ridho Hidayat 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim 3 jaar geleden werd er al over gespeculeerd, maar nu is er eindelijk officieel goed nieuws! Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Red Thread Games hebben zojuist bekendgemaakt dat Dreamfall Chapters op 24 maart 2017 naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

Dreamfall Chapters is een episodische adventure-game die zich afspeelt in twee parallelle werelden. Je speelt zowel in een duistere cyberpunk-toekomst als in een magische fantasiewereld. Het is een verhalende game die draait om de interactie met verschillende personages, exploratie en puzzelen. Je volgt hierin twee helden, Zoe en Kian, in hun reis door de parallelle werelden, waarbij de grens tussen droom en werkelijkheid vervaagt. Jouw keuzes hebben bovendien invloed op het verhaal, met soms verrassende of verwoestende gevolgen.

Dreamfall Chapters is het derde deel in de franchise en is het vervolg op Dreamfall: The Longest Journey. De vijf episodes zijn eerder al op de PC verschenen, tussen 21 October 2014 and 17 June 2016.

Het volledige verhaal van Dreamfall Chapters, inclusief alle vijf de afleveringen en een totaal van dertien hoofdstukken, zal vanaf 24 maart 2017 beschikbaar zijn op de PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al die tijd zitten wachten op deze game en ben jij verheugd over dit nieuws? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch