Menu Premium
Loading...

Drawn to Death PlayStation Experience Trailer

Karen Koch 06/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent dat niet, in de schoolbanken zitten terwijl ergens op de achtergrond een docent iets over de Tweede Wereldoorlog uit probeert te leggen? Ondertussen ben jij gewoon lekker aan het verdwalen in je kladblok, want je hebt een hele zooi aan personages getekend. Dat is veel interessanter, voor de meeste mensen dan. Maar wat als deze personages tot leven kwamen? En elkaar probeerden af te maken in een ultieme fight-to-the-death? Dan krijg je Drawn to Death, een game die net is aangekondigd tijdens de PlayStation Experience persconferentie van Sony. Bekijk nu de Drawn to Death PlayStation Experience Trailer voor wat je je hierbij moet voorstellen.

De hele game speelt zich dus af in het schetsboek van een aspirant kunstenaar. Diezelfde persoon laat zijn getekende personages elkaar lekker afknallen daarin. Het zijn echter niet alleen de karakters die elkaar afmaken. Soms komt de tekenaar ook een handje helpen. Vrij letterlijk, want hij kan z’n vuist laten neerdalen op alle vijanden. Veel power-ups, special attacks en veranderende omgevingen lijken de norm te worden voor deze game.

Voor Drawn to Death staat, net als voor zo veel andere games die bij de PlayStation Experience zijn langsgekomen, nog geen releasedatum vast. Dat ligt hierbij ook vast aan het feit dat de game pas net is aangekondigd. Hij ziet er echter wel bijzonder uit, dus het is zeker de moeite waard om Drawn to Death in je vizier te houden!

Drawn to Death PlayStation Experience Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch