Menu Premium

DLNA komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 28/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is zeer gericht op het delen van informatie met andere gebruikers en het streamen op internet. Om dit te doen wordt je namelijk geen strobreedte in de weg gelegd. Het enige wat je moet doen, is even flink op de share-knop van je controller rammen en tada, je knalt jouw gameplay gewoon even online. Om het allemaal nog iets uitgebreider te maken: DLNA komt begin 2015 naar de PlayStation 4, als we een Sony-medewerker op Reddit moeten geloven tenminste.

Allereerst, wat is DLNA precies? DLNA staat voor Digital Living Network Alliance en kan meer worden gezien als een afspraak tussen verschillende partijen in plaats van een echte technologie of software. Een groot aantal bedrijven sluit zich aan bij een DLNA, waardoor het mogelijk wordt dat de soft- en hardware van die bedrijven met elkaar kan gaan samenwerken. Bijvoorbeeld: de PC van merk A kan een bestand naar de tablet van merk B sturen, zonder daarbij al te veel moeite voor te doen.

Op Reddit is een post verschenen van de gebruiker iworkforsony, waarin hij aangeeft dat een dergelijke techniek begin 2015 naar de PlayStation 4 komt. Ondanks dat het een geverifieerd account betreft, moeten we een kleine slag om de arm houden aangezien dit geen officiële aankondiging is. Ook wordt er door de gebruiker gesproken over MP3 en video-spelers die rond de feestdagen worden toegevoegd, en wordt de mobiele app grondig onder handen genomen. Daarnaast geeft de gebruiker aan dat de trophies, behaald op de PlayStation 3, niet worden overgezet naar de PS Now-dienst.

Hoe reëel het ook lijkt, aangezien het een geverifieerd account van Sony is, kunnen we het beste de kruiwagen met zout alvast klaarzetten. Feit is dat dit geen officiële aankondigingen zijn en we dus ook niet voor de volle 100% weten of deze gebruiker de waarheid spreekt. Het zal niet de eerste keer zijn, dat we in de maling worden genomen door een internetgebruiker of een webshop die het allemaal wel even denkt te weten. Desondanks zien de vooruitzichten er in ieder geval goed uit!

DLNA komt begin 2015 naar de PlayStation 4

DLNA komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch