Menu Premium
Loading...

Dit zijn de eerste 20 minuten gameplay van Gears of War 4

Roy de Keijzer 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt niet lang meer voordat het nieuwste deel in de Gears of War-serie zal verschijnen op de PC en Xbox One en dat is te merken. De makers van de game hebben weer een lekkere lange video online geknald, waarin we de eerste 20 minuten gameplay van Gears of War 4 krijgen te zien. De beelden zien er in ieder geval om te smullen uit en geven je dat typische ‘Gears of War-gevoel’ mee. Van de gruwelijke knalfestijnen tot het geluidje van het bereiken van de checkpoint, het zit er allemaal weer als vanouds in!

Iedereen die een kaartje heeft voor het Firstlook Festival kan de game ook met eigen ogen aanschouwen. Je kunt op Firstlook Festova; namelijk zelf gameplay van Gears of War 4 checken, want de game is daar natuurlijk te spelen! Gears of War 4 is daarnaast overigens de tweede titel, na Forza Horizon 3, waarin cross-platform multiplayer bij mogelijk is tussen Xbox One en PC.

Mocht je de Ultimate Edition aanschaffen, dan kun je op vrijdag 7 oktober al met de game aan de slag. De gewone versie van Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor de Xbox One en PC.

Ben jij fan van de Gears of War-serie? Ga jij dit nieuwe deel in huis halen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch