Menu Premium

De Xbox One versie van Gears of War 4 is nu te pre-loaden

Mark Bischoff 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt niet lang meer voordat het nieuwste deel in de Gears of War serie zal verschijnen op de PC en Xbox One. Voor iedereen die de game al digitaal gepre-ordered heeft, is er nu goed nieuws: de Xbox One versie van Gears of War 4 is nu te pre-loaden!

Iedereen met een pre-order van Gears of War 4 kan dus al gaan beginnen het pre-loaden van de game, die volgens ontwikkelaar The Coalition op de Xbox One zo’n 54,6 GB groot zal zijn. Het pre-loaden geldt voor dit moment echter wel alleen nog voor de Xbox One bezitters. Voor de PC gebruikers zal dit volgens het officiële Twitter kanaal later mogelijk worden gemaakt.

Gears of War 4 is nu de tweede titel, na Forza Horizon 3 die gisteren uitkwam en waarvan je deze review kunt checken, waar cross-platform multiplayer bij mogelijk is. Ook bij Forza Horizon 3 was het pre-loaden voor de PC pas later beschikbaar dan de Xbox One, maar wel een paar dagen voor de release van de game. Het lijkt er nu op dat dit in het geval van Gears of War 4 ook zo zal zijn.

Mocht je de Gears of War Ultimate Edition aanschaffen, dan kun je op vrijdag 7 oktober al met de game aan de slag. De gewone versie van Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor de Xbox One en PC. Kan jij de game al gaan pre-loaden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch