Menu Premium
Loading...

Deze Yooka-Laylee trailer introduceert verschillende personages onder wie Shovel Knight

Yannick van Doorn 26/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yooka-Laylee, naar de twee hoofdpersonages uit de nieuwe game van Playtonic Games, nadert langzaam zijn voltooiing. Tijd dus om ons op te vrolijken met frisse kleuren, platform actie en de introductie van een speciale gast, want deze Yooka-Laylee trailer introduceert verschillende personages onder wie Shovel Knight.

Yooka-Laylee begon als een Kickstarter-project in de zomer van 2015 en werd bijzonder goed ontvangen door fans van klassiekers als Banjo-Kazooie en de Donkey Kong Country games. Playtonic Games bestaat namelijk uit een team van designers achter deze games. De verwachtingen voor de game zijn daarmee hooggespannen. Niet gek ook dat er meer dan 80.000 mensen dit Kickstarter-project steunen.

De trailer teast, naast een parade aan personages, alvast naar een speciale gast in deze open-wereld platformgame. We maken onder andere kennis met Yooka en Laylee, de schurk Capital B en vele andere personages die jou gaan helpen om alle puzzels op te lossen en Capital B van zijn snode plannen af te houden. De trailer eindigt met de introductie van Shovel Knight die op zo’n groot avontuur is gegaan dat hij in de verkeerde game beland is. Hij wordt met open armen ontvangen door Yooka en Laylee die hem bestempelen als ‘een fatsoenlijke NPC om mee te werken’. We zullen zien wat die samenwerking op gaat leveren.

Yooka-Laylee staat gepland voor Q1 van 2017 en komt uit op PlayStation 4, Xbox One, Wii U en PC. Tot die tijd kunnen we uitkijken naar de open-wereld avonturen met alle verschillende personages. Kijk jij, na het zien van deze Yooka-Laylee trailer, al uit naar de game? Let’s get shoveling!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch