Menu Premium

Nieuwe game makers Banjo-Kazooie heet Yooka-Laylee

Karen Koch 30/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeger kwam je thuis van school en rende je meteen naar je Nintendo 64 om al je schoolwerk te vergeten. Wie wil er nou rekenen als je ook kan spelen met Mario, Link en natuurlijk Banjo en Kazooie? Binnenkort zullen deze laatste twee in spirituele vorm terugkeren, want de makers van de originele game maken een “opvolger” voor de geliefde vogel en beer. Hoe deze game gaat heten? Yooka-Laylee.

Playtonic Games, de naam van de nieuwe studio van een aantal mensen van Rare, lijkt nog altijd dezelfde aanpak voor het bedenken van namen te hebben. Banjo, kazoos en nu zelfs een ukelele, de hele muziekwinkel wordt leeggeroofd. Doet toch de fantasie leven over de soorten muziek die daar dagelijks over de werkvloer schallen. Yooka-Laylee wordt een game over een kameleon en een vleermuis. Deze wezentjes zullen, naar aanleiding van de naam van de game, ook Yooka en Laylee heten. Om ervoor te zorgen dat deze game alles wordt wat de fans ook willen, zal Yooka-Laylee vanaf morgen op Kickstarter verschijnen. Hierbij heeft Playtonic Games nog niet aangegeven voor welk platform ze willen ontwikkelen, maar dat zal vast en zeker samenhangen met de opbrengst van de Kickstarter.

Vanaf morgen start dus de Kickstarter voor Yooka-Laylee. Zodra deze is afgelopen zal er ook snel genoeg een potentiële releasedatum, of in ieder geval timeframe, naar buiten komen. Ben jij nog wel te porren voor een avontuurje à la Banjo-Kazooie, of mogen ze wat jou betreft dit soort games in de koelkast laten staan?

Bron: Polygon

Nieuwe game makers Banjo-Kazooie heet Yooka-Laylee

Nieuwe game makers Banjo-Kazooie heet Yooka-Laylee

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch