Menu Premium

Destiny’s The Dark Below expansion is 9 december beschikbaar

Gamekings Redactie 29/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor hen die inmiddels de lastigste raids in Destiny voltooid hebben en in de tofste gear rondlopen, is er goed nieuws! In december verschijnt de eerste uitbreiding voor Bungie’s multiplayer shooter. De DLC draagt de naam The Dark Below en voegt een hele rits aan nieuwe content toe. The Dark Below is de eerste uitbreiding die Destiny gaat krijgen en voor 2015 staat er een tweede DLC gepland onder de naam House of Wolves.

The Dark Below voegt nieuwe armor sets, wapens en gear aan de game toe, alsmedede nieuwe Legendary en Exotic items. Daarnaast wordt de maximumale level cap verhoogd van 30 naar 32. The Dark Below gaat ook nieuwe verhalende content bieden. In nieuwe missies, die je aangeboden worden door een nieuwe NPC genaamd Eris, is het de bedoeling er alles aan te doen om te voorkomen dat opper-badass Crota het heelal de verdoemenis in stort. Er worden zowel een nieuwe strike, genaamd The Will of Crota, als een nieuwe raid, Crota’s End, toegevoegd aan de game. De raid zal echter, net zoals de raids in de basisgame, pas na de release van The Dark Below open gaan. Speel je de game op de PlayStation, dan krijg je er nog een extra strike, The Undying Mind, en een nieuw Exotic item bij, met dank aan de exclusieve DLC-deal tussen Sony en Activision.

Bungie heeft ook gedacht aan de spelers die het voornamelijk tégen elkaar opnemen. Voor de competitieve multiplayermodus, The Crucible, worden drie nieuwe maps toegevoegd. Twee kleinere maps, genaamd The Pantheon en The Cauldron, en een map waarin je met voertuigen aan de slag kunt, genaamd Skyshock.

Wanneer je met dit pakket nieuwe content aan de slag mag? Op 9 december komt The Dark Below wereldwijd beschikbaar voor alle platformen waar Destiny op is verschenen, te weten PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Destiny's The Dark Below expansion is 9 december beschikbaar

Destiny’s The Dark Below expansion is 9 december beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch