Menu Premium
Loading...

Destiny Dev Diary: Armor, Weapons and Loot video

Gamekings Redactie 05/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds Dennis terug is uit Amerika en van zijn bezoek aan Bungie, lijkt het alsof de info over Destiny maar blijft komen. Vanavond verscheen er bijvoorbeeld een nieuwe video van Destiny over de wapens, loot en armor. Als je al tijden uitkijkt naar deze grootse shooter, dan moet je zeker even de Destiny Dev Diary: Armor, Weapons and Loot video checken. Bovendien je wilt toch elk nieuwtje van deze game weten?

Als je de video bekijkt, dan zal je meteen een oude bekende herkennen. Vorige week hebben wij namelijk ook een interview met David Dague, Bungie’s community manager, geplaatst op Gamekings.tv. Samen met lead designer Lars Bakken vertelt hij je dit keer meer over de customization van de speler in Destiny. Zo is er veel verschillende armor en kunnen de meest “exotische” armors, die overigens allemaal stuk voor stuk met de hand door de designers zijn gemaakt, verdiend worden door veel endgame van Destiny te voltooien. Hoe dan ook, het verdienen van meer bijzondere armor door latere raids of andere missies, klinkt logisch toch? Wat wel opvallend is, is het systeem van loot verzamelen. Alle loot die jij ziet verschijnen na het bijvoorbeeld een kopje kleiner maken van de vijand, is voor jou. Alleen jij kunt het oppakken en dat geldt dus ook andersom. Dat betekent geen ruzie meer om loot als je in teams speelt. Woop!

Tenslotte stippen de heren de wapens nog even aan. Zo zijn er drie verschillende klassen in wapens: je standaard rifle, special weapons en heavy weapons. Bij ‘special weapons’ moet je denken aan een sniper rifle of een shotgun. Wat er onder heavy weapons wordt verstaan, zal geen verrassing zijn: rocket launchers en zwaarder. Lars Bakken en David Dague kunnen je het overigens een stuk beter vertellen dan ik, dus check snel de Destiny Dev Diary: Armor, Weapons and Loot video. Wil je nog meer Destiny? Kijk dan volgende week maandag 12 mei naar de Destiny-aflevering van Gamekings op MTV!
Destiny Dev Diary: Armor, Weapons and Loot video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch