Menu Premium

Deep Silver hint naar de Metro: Last Light Faction Pack DLC

Karim Shehata 10/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele maanden geleden verscheen Metro: Last Light voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. De game werd door het grote publiek beter ontvangen dan de vorige game in de franchise, waardoor Deep Silver het wel interessant leek om alvast aan te kondigen dat er in ieder geval vier DLC-pakketten aan zitten te komen. Van het eerste DLC-pakket zijn nu alvast wat voorproefjes op het internet gezet door de uitgever, want Deep Silver hint naar de Metro: Last Light Faction Pack DLC.

De officiële onthulling van het pakket lijkt, volgens verschillende bronnen, vandaag nog plaats te gaan vinden. Op één van de twee afbeeldingen is opmerkelijk genoeg te zien hoe een soldaat piano speelt, alhoewel deze afbeelding natuurlijk is bedoeld voor een kleine sfeerimpressie. De tweede afbeelding van het Faction Pack DLC pakket laat zien hoe meerdere personages via een kabel een donkere tunnel afdalen, met een spectaculaire bouwput als achtergrond. Of de afbeeldingen in-game zijn is overigens onduidelijk.

Zoals gezegd is de Faction Pack DLC niet meteen het eerste en laatste pakket aan extra content. Duidelijk is namelijk al dat in de toekomst ook nog het Chronicles Pack op Xbox Live Marketplace, de PlayStation Store en Steam verschijnt, die op zijn beurt opgevolgd wordt door het Tower Pack. Bij alle eerder genoemde pakketten aan extra content gaat het om singleplayer-DLC. Heel opmerkelijk is dat niet, aangezien de game op het moment (nog) niet van een multiplayer modus voorzien is door uitgever Deep Silver.

Overigens verschijnt later deze zomer ook het Developers Pack, waarmee het waarschijnlijk mogelijk gaat zijn om wat dingen aan te passen in de wondere wereld van Metro: Last Light. ”Met dit pakket geven we creatieve spelers de tools om de wereld van Metro grondig te verkennen”, aldus uitgever Deep Silver.

Voordat dat allemaal zover is kunnen we naar alle waarschijnlijkheid snel aan de slag met de Faction Pack DLC. Zoals gezegd is het nog onbekend wat we precies kunnen verwachten van het pakket, aangezien Deep Silver tot nog toe het pakket alleen teast. Later vandaag lijken we meer te leren over de inhoud van het pakket, dus houd Gamekings.tv strak in de gaten!

Deep Silver hint naar de Metro: Last Light Faction Pack DLC

Deep Silver hint naar de Metro: Last Light Faction Pack DLC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch