Menu Premium

De PlayStation 4K bestaat, maar is niet aanwezig op de E3 2016

Suzanne de Jong 10/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaan al tijden hardnekkige geruchten over de PlayStation Neo, oftewel de PlayStation 4K. Nu brengt Sony naar buiten dat de PlayStation 4K bestaat, maar niet aanwezig is op de E3 2016. Voor sommige wellicht een teleurstelling, die hoopte het apparaat tijdens de E3 te mogen gaan aanschouwen.

Andrew House, de president van Sony Interactive Entertainment, laat weten dat er inderdaad gewerkt wordt aan een ‘High-End PlayStation 4’. De hardcore gamers die Sony hiermee wil bereiken zijn, volgens House zelf, bereid om meer te betalen dan de richtprijs van de huidige PlayStation 4 en daarvoor een console terug te krijgen met veruit betere specificaties.

House kreeg ook de vraag of developers heel veel extra werk zullen krijgen met de ontwikkeling voor games voor de PlayStation 4K. Zelf antwoordde hij daar als volgt op: “Developers krijgen inderdaad extra werk, maar minimaal.” Alle games blijven sowieso speelbaar op de huidige PlayStation 4 en waarschijnlijk zullen enkele titels niet naar de nieuwe PlayStation 4K komen.

Volgens House gaan de PlayStation 4K-modellen, net zoals de huidige generatie, verkocht worden in bundels met games erbij. Verdere details zijn er nog niet duidelijk. Ben jij bereid om een nieuwe, duurdere, maar betere PlaySation 4 aan te schaffen, of heb je nog helemaal geen PlayStation 4 en is dit daarom een goed instap moment voor jou? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch