Menu Premium

De nieuwe game van Remedy Entertainment wordt binnenkort aangekondigd

Ridho Hidayat 17/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar kwam Remedy Entertainment met Quantum Break. De ontwikkelaar heeft in de tussentijd niet stilgezeten, want inmiddels weten we dat de nieuwe game van Remedy Entertainment binnenkort wordt aangekondigd! De ontwikkelaar houdt ons voorlopig nog in spanning, maar het speculeren kan alvast beginnen!

Op Twitter zien we een video met Sam Lake, de Creative Director van Remedy Entertainment. Een concrete aankondiging wordt helaas nog niet gedaan, maar wel is te zien dat we binnenkort een game trailer kunnen verwachten. Remedy is bekend van Alan Wake, Quantum Break en de eerste twee Max Payne-games en is met name populair vanwege de verhaalvertelling in zijn games. Toch kunnen we deze keer wellicht wat nieuws verwachten, want eerder kwamen we al te weten dat de ontwikkelaar een multiplayer-aspect wil toevoegen aan zijn aankomende games, in de vorm van co-op gameplay.

Op dit moment zul je dus nog even geduld moeten hebben, maar binnenkort krijg je een trailer te zien van de nieuwe game van Remedy Entertainment. Wellicht wordt deze getoond tijdens The Game Awards op 1 december. Wat verwacht jij van deze nieuwe game? Heb jij zin in een verhalende co-op game? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch