Menu Premium

De makers van Metro zijn bezig met een nieuw project

Soraya van der Weiden 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

4A Games heeft een Tweet online gegooid met daarin een mysterieuze foto. Dit allemaal om ons te laten weten wat ze aan het doen zijn. En wat blijkt? De makers van Metro zijn bezig met een nieuw project!

Op het eerste gezicht valt er niet veel te zien aan het plaatje dat Metro-maker 4A Games het wijde web op heeft geslingerd, maar het internet zou het internet niet zijn als er niet inmiddels meerdere dingen waren ontdekt. Zo zijn op de afbeeldingen van de nieuwe game veel aanwijzingen van Sci-Fi te vinden. Verder is er een foto van het kantoor en daarop zijn er niet alleen maar verschillende Oculus Rifts te spotten maar ook een count down klok! Deze lijkt af te tellen naar 7 oktober, de dag waarop er een Oculus persconferentie is. Zou dit wijzen op VR in space?

Twee jaar geleden liet de ontwikkelaar al in een interview weten dat ze bezig waren met een nog geheim project. Het zou hier gaan om een Sci-Fi shooter die zich af zou spelen in de ruimte en anders zou zijn dan al het andere. Hoe anders en wanneer we meer informatie hierover krijgen is op dit moment nog onbekend, maar wie weet horen we 7 oktober meer.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch