Menu Premium
Loading...

De legendarische Modern Warfare 2 map Terminal zit in Call of Duty: Infinite Warfare

Suzanne de Jong 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Modern Warfare 2 uitkwam in 2009 was niet alleen in de Single Player de ‘remember no Russian’ een veelbesproken onderdeel uit de game. In de multiplayer was de map Terminal, die zich afspeelde op de ‘remember no Russian’-locatie, een geliefde map. Goed nieuws voor de liefhebbers van deze map dus, want de legendarische Modern Warfare 2 map Terminal zit in Call of Duty: Infinite Warfare!

Zodra je Call of Duty: Infinite Warfare pre-ordert bij de gameboer bij jou in de buurt, krijg je deze map er voor nop bij. Helemaal de oude vertrouwde Terminal zal het niet zijn, de map heeft namelijk een flinke schoonmaak gehad en is geüpgraded naar het Infinite Warfare-thema. Zo is de infrastructuur van de map gewoon als vanouds; de muren, roltrappen, vliegtuigen en dergelijke zullen gewoon nog staan waar ze stonden, maar nu heb je wel een prachtig uitzicht op de ruimte! Zelf hebben de mensen van Infinity Ward er genoeg over te vertellen en dat is dus precies wat ze in de bovenstaande video doen.

Word jij er blij van dat Terminal terug keert naar Call of Duty: Infinite Warfare, of had jij liever gezien dat ze Mordern Warfare 2 in zijn geheel hadden geremaked samen met Modern Warfare 1? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch