Menu Premium
Loading...

De Horizon Zero Dawn Cinematic Trailer neemt je mee in het verhaal en de wereld

Ridho Hidayat 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het aftellen is begonnen, want vanaf 1 maart kun je aan de slag met Horizon Zero Dawn! Tot dusver hebben we voornamelijk beelden gezien van de wereld, een post-apocalyptisch land dat wordt gedomineerd door robotdino’s. Met deze nieuwe trailer die naar buiten is gebracht, krijg je ook een duidelijker beeld van de menselijke kant en het verhaal van de game. Ga er dus maar goed voor zitten, want de Horizon Zero Dawn Cinematic Trailer neemt je mee in het verhaal en de wereld!

In de trailer zie je dat de stam van hoofdpersonage Aloy is aangevallen door gemaskerde krijgers van een vijandelijke stam. Na dit bloedbad trekt Aloy de wijde wereld in, om de moordenaars op te sporen. Onderweg zul je vriendschappen sluiten met andere krijgers en stammen, met wie je samen de strijd aangaat tegen de mannen in maskers en hun gevreesde leider. Deze vijandelijke stam vormt een grote bedreiging, omdat hij een leger van oude machines tot leven wekt. Met deze machines kan de stam de controle krijgen over de robotdino’s en ze gebruiken als wapens. Jij moet als Aloy deze kwade krachten tegen zien te houden.

Vanaf 1 maart kun je dus deze post-apocalyptische wereld instappen en het opnemen tegen mens en machine. Heb je na het zien van de Horizon Zero Dawn Cinematic Trailer een duidelijker beeld gekregen van het verhaal? Staat deze game hoog op jouw verlanglijstje? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch