Menu Premium

De box art en Deluxe Edition van Mass Effect Andromeda zijn gelekt

Karim Shehata 07/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag N7 Day, wat betekent dat het bestaan van Mass Effect vandaag wereldwijd wordt gevierd door ontwikkelaar BioWare en uitgever EA. Gezien Mass Effect Andromeda begin volgend jaar moet gaan verschijnen, als de game niet een half jaar uitgesteld wordt, belooft N7 Day vandaag een dag vol aankondigingen te worden!

Voordat het officiële nieuws rondom de game los gaat, kunnen we eerst naar de gelekte box art en Deluxe Edition van Mass Effect Andromeda kijken. In de volgende tweets van Wario64 kun je de box art en de Deluxe Edition uitvoerig checken:

Dit is dus hoe de doosjes eruit moeten komen te zien als Mass Effect Andromeda begin volgend jaar verschijnt voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Overigens is met de gelekte plaatjes geen releasedatum naar buiten gelekt, wat natuurlijk jammer is. Echter verwachten we later vandaag achter de releasedatum van Mass Effect Andromeda te komen, als EA meer bekendmaakt. Houd Gamekings.tv dus strak in de gaten, zodat je later vanmiddag en vanavond op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws rondom één van de grootste games van 2017!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch