Menu Premium

De bomvolle Microsoft E3 2014 persconferentie check je hier!

Gamekings Redactie 15/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds jaar en dag neemt Microsoft de taak op zich om de spits af te bijten op de E3 2014, door als eerste het achterste van de tong te laten zien tijdens een persconferentie. Maandag 9 juni was het eindelijk zover en ondertussen weten we precies wat we van ze kunnen verwachten de aankomende tijden. Heb jij helaas niet kunnen kijken of zie je graag alles nog even terug? Goed nieuws voor jou, want de bomvolle Microsoft E3 2014 persconferentie check je hier!

Je hoeft de persconferentie natuurlijk niet meer te kijken als ik alles voor je ga verpesten, dus zal ik zo min mogelijk ingaan op alles dat we al hebben gezien. Sowieso is het meeste subjectief, want wellicht was ik wel enthousiast en heb jij het gevoel dat ze totaal niets zinvols hebben laten zien. Waar we het met z’n allen wel bijna unaniem over eens zijn, is dat Microsoft wel echt iets moet laten zien op de E3 2014. Vorig jaar zijn ze finaal van de kaart geveegd door het communicatiefiasco met de Xbox One, waardoor alles op alles gezet moet worden om een goede slag te slaan.

Als eerst starten heeft voordelen en nadelen, want ze kunnen wel gelijk als eerste een ontzettend goede indruk achterlaten en de toon zetten. Daarentegen kan het ook dat Sony last-minute besluit om er keihard tegenin te gaan, waardoor ze overschaduwd worden in het Amerikaanse kamp van Microsoft. Ze hebben echter bij Microsoft echt wel onthouden hoe dat er eerder aan toeging, waardoor ze dat niet zomaar laten gebeuren.

Je ziet hier uiteraard niet alleen de persconferentie zelf, maar ook de voor- en nabeschouwing gehost door niemand minder dan onze eigen Skate The Great en Steven. Zij houden al heel lang in de gaten wat er gebeurt in de industrie en tonen hun expertise op het gebied van games. Weten zij goed in te schatten wat Microsoft gaat doen? Je ziet het hier in de Gamekings Microsoft E3 2014 persconferentie livestream!


Watch live video from Gamekings on TwitchTV

De bomvolle Microsoft E3 2014 persconferentie check je hier!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch