Menu Premium
Loading...

Strijd in de woestijn in Battlefield 1 Gamescom trailer

15/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom staat voor de deur en dat is een voorbode voor veel nieuwe beelden en informatie over de games waar we allemaal met smart op wachten. Zo ook van een van de grootste titels voor het eind van het jaar: Battlefield 1. Om alvast helemaal in de stemming te komen voor de grootste gamebeurs van Europa zijn hier een hoop vette in-game beelden die door EA uitgegeven zijn. Het is volop strijd in de woestijn in de Battlefield 1 Gamescom trailer.

Nog een paar maanden voor we ons op de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog kunnen begeven in Battlefield 1. Deze trailer toont ons weer de diversiteit die Battlefield-games eigen is. Van de kenmerkende hoeveelheid aan voertuigen, waar we deze keer ook paarden onder rekenen, tot aan de diversiteit te voet. In deze trailer bevinden we ons in de woestijn waar hevige gevechten op de grond en in de lucht plaatsvinden. De soldaten te paard trekken zwaarden om je een kopje kleiner te maken terwijl boven je de meest heftige dog fights tussen vliegtuigen plaatsvinden. Uiteindelijk worden we opgeslokt door een zandstorm en beukt een trein ons naar het hiernamaals. Wat een actie!

De trailer toont nog maar eens aan hoe divers deze game kan zijn en worden. We hebben wederom kennisgemaakt met een andere omgeving en ook een andere manier van oorlogvoeren. Battlefield 1 komt op 21 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One en PC, voorafgegaan door een open bèta die op 31 augustus live gaat. Verwarmen deze in-game beelden jouw wil om deze game te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch