Menu Premium

Consoleversie van Shadow Warrior verschoven naar 24 oktober

Karen Koch 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je heel erg hebben uitgekeken naar de release van Shadow Warrior op de PlayStation 4 en Xbox One, dan hebben we slecht nieuws. Dankzij omstandigheden is de releasedatum van de consoleversie van Shadow Warrior verschoven naar 24 oktober.

Eerder hebben we laten weten dat de game op 26 september zijn opmars zou maken op de nieuwste systemen van Microsoft en Sony. Nu blijkt dat deze datum niet gehaald gaat worden. De precieze reden is het feit dat de game opeens met controller gespeeld moet kunnen worden, wat op de PlayStation 4 en Xbox One de enige optie is. Dit werkt nog niet vlekkeloos en heeft nog wat extra aandacht nodig.

Deze Shadow Warrior is natuurlijk de opgepoetste versie van de reboot voor de PC, welke vorig jaar al uitkwam. Nu is alles alleen nog bloederiger en nog gewelddadiger dan eerst. Een dikke warning op de hoes van de game dus, want om je kleine zusje nou deze game te laten spelen gaat misschien ook iets te ver. Wel kunnen de fans uitkijken naar extra’s in de game zelf, zoals een Arena-modus en exclusieve wapens.

De release van Shadow Warrior voor de consoles is dus met een kleine maand uitgesteld. In plaats van 26 september kunnen fans nu dus vanaf 24 oktober hacken, slashen en schieten als Lo Wang, protagonist en held van de game. PlayStation 4 en Xbox One-eigenaren moeten dus nog iets langer geduld hebben, mochten ze deze hack-and-slash-and-shooter in huis willen halen.

Consoleversie van Shadow Warrior verschoven naar 24 oktober

Consoleversie van Shadow Warrior verschoven naar 24 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch