Menu Premium
Loading...

Sean Bean vertelt je alles over Civilization 6 in deze E3 walktrough

Erwin Prins 24/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

What happens in LA, stays in LA? Als het aan 2K ligt niet, want de E3 walktrough van de aankomende Civilization – die eerder exclusief getoond werd aan de pers – is vandaag door de uitgever naar buiten gebracht. Niemand minder dan Sean Bean vertelt je alles over Civilization 6 in deze E3 walktrough, volgestampt met gameplay en mooie plaatjes. Check hem hierboven!

De 12 minuten durende video, begeleidt door Hollywoord-acteur Sean Bean (Boromir!), gaat in sneltreinvaart door de geschiedenis van de franchise en neemt vervolgens flink de tijd om haarfijn uit te leggen wat je kan verwachten van het zesde deel in de Civilization-serie. Zo zullen steden zich nu fysiek op de map uitbreiden, is het diplomatie-systeem op de schop gegaan en kan er nu actief onderzoek worden gedaan naar cultuur en technologie. De walktrough gaat daarnaast in op de nieuwe District feature en natuurlijk kunnen ook de nodige gevechten niet uitblijven.

Het vorige maand aangekondigde Sid Meier’s Civilization 6 komt opnieuw uit de stal van Firaxis Games en komt op 21 oktober naar de PC. Volgens de ontwikkelaar moet het dankzij een nieuw tutorial-systeem de meest toegankelijke Civ ooit worden. Wordt het net zo’n succes als zijn voorganger, welke inmiddels maar liefst acht miljoen keer over de toonbank is gegaan?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch