Menu Premium

Check vanavond om 22:35 de Destiny en Retrogames aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 29/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanavond kun je genieten van een gloednieuwe Gamekings aflevering, waarin Steven naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid gaat. Daarnaast is er een uitgebreide special over Bungie’s succesvolle game: Destiny! Je kunt het vanavond vanaf 22:35 uur zien op MTV!

Onlangs werd bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een speciale Retro Game Experience georganiseerd, waarbij Steven als echte arcadefreak natuurlijk niet mocht ontbreken. Hij gaat diverse arcadekasten langs, waaronder die van de klassieker Bishi Bashi, en hij bespreekt de laatste update van The Elder Scrolls Online. Ook mag je een aantal reviews vanuit de studio verwachten: De PlayStation 4-versie van het succesvolle Minecraft wordt besproken, evenals The Sims 4 en Blizzard’s Hearthstone: Curse of Naxxramas.

In een aflevering waarin Steven verslag doet vanaf de Retro Game Experience en die bomvol met reviews zit, weet je zeker dat het goedkomt. Zorg dat je van de partij bent; vanavond om 22:35 uur Gamekings op MTV!

Check vanavond om 22:35 de Destiny en Retrogames aflevering op MTV!

Check vanavond om 22:35 de Destiny en Retrogames aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch