Menu Premium

Call of Duty: Infinite Warfare beta gaat morgen van start op PS4

Tim Koelen 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar één nachtje slapen en dan is het eindelijk zover. De Call of Duty: Infinite Warfare beta zal het hele weekend te spelen zijn op de PlayStation 4. Spelers die de game bij een retailer hebben gepre-ordered hebben eerder al een code ontvangen om zich aan te kunnen melden voor deze aankomende beta.

Vandaag zal Activision de codes uitrollen om de beta ook daadwerkelijk te kunnen downloaden. In een tweet lieten zij weten dat bezitters van een code de beta kunnen preloaden vanaf 8 uur vanavond. De download zal ongeveer een grootte hebben van 19GB.

De Call of Duty: Infinite Warfare beta zal pas de volgende dag, op 14 oktober dus, speelbaar zijn vanaf 6 uur ‘s avonds. Op 17 oktober zal de eerste beta van Infinite Warfare haar einde kennen, ook ditmaal om 6 uur ‘s avonds.

Mocht je het eerste weekend missen wees dan niet getreurd. Er zal nog een tweede beta komen tussen 21 en 24 oktober. Mensen met een pre-order code en een Xbox One of PlayStation 4 kunnen ook dat weekend aan de slag met de beta.

Eerder informeerden we je hier al over de inhoud van de Call of Duty: Infinite Warfare beta. Ga jij “guns blazing” die beta bestormen? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch