Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Black Ops 3 Reveal Trailer

Karim Shehata 26/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien ben je op dit moment jezelf al ergens flink aan het verwennen met een biertje of wat anders fris, simpelweg omdat onze koning morgen jarig is. Dit weerhoudt Activision er echter niet van om op deze zondagavond gewoon met de officiële onthulling van Black Ops 3 aan te komen zetten. Zet alles dus even opzij en check de Call of Duty: Black Ops 3 Reveal Trailer!

Alhoewel het hier gaat om de officiële onthulling van de game, weten we stiekem al best veel van Call of Duty: Black Ops 3. Zo is het erg duidelijk dat de eerste Xbox One- en PlayStation 4-game van ontwikkelaar Treyarch qua verhaal heel erg leentjebuur speelt bij Deus Ex en dat Black Ops 3 de eerste CoD-titel in tijden is die een multiplayer beta gaat krijgen. Hoe erg de toekomstige robotic warfare uit de hand loopt in de immens populaire shooter, check je in de Call of Duty: Black Ops 3 Reveal Trailer.

Call of Duty: Black Ops 3 verschijnt op 6 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Verwacht op de aankomende E3 de eerste echte gameplay-beelden van Treyarch’s Call of Duty: Black Ops 3!

Call of Duty: Black Ops 3 Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch