Menu Premium
Loading...

Brock Lesnar is de Cover Superstar van WWE 2K17

Karim Shehata 27/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar is het rond deze tijd een hele happening bij 2K, de onthulling van de verschillende cover stars van 2K Sports-titels. Zo staat Kobe Bryant op de cover van NBA 2K17 Legend Edition en leren we vandaag het volgende: Brock Lesnar is de Cover Superstar van WWE 2K17!

Brock Lesnar is een grote naam binnen de WWE en UFC. De man keert zeer binnenkort zelfs eenmalig terug naar de UFC, om het in UFC 200 op te nemen tegen Mark Hunt op 9 juli. In WWE zal hij weer te zien zijn op 21 augustus 2016, gezien hij aanwezig is op WWE SummerSlam. Zelf heeft hij overigens ook wat te zeggen over het feit dat hij nu betrokken is bij de WWE-games:

“Cover Superstar, zeg je? Ik zou mezelf eerder een Cover BEEST noemen. Ik heb erg veel succes gekend in mijn carrière, en ik krijg voortdurend grote kansen aangeboden. Dit is weer zo’n grote kans. Het is een eer om WWE 2K17 te morgen vertegenwoordigen, en dankzij mijn betrokkenheid bestaat er bij mij geen enkele twijfel over de toekomstige potentie van de franchise.”

WWE 2K17 verschijnt in oktober voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Kijk jij ernaar uit om met Brock Lesnar een potje te gaan huishouden in deze game? Laat het weten in de comments, nadat je zijn introductie trailer boven dit bericht uitvoerig hebt gecheckt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch