Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Handsome Collection Launch Trailer

René Janssen 23/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Borderlands: The Handsome Collection haal je in één klap de voor PlayStation 4 en Xbox One opgepimpte versies in huis van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. De launch trailer van deze collectie aan Borderlands-games kan je vandaag vast bekijken. De ‘fun’ houdt in ieder geval niet op bij enkel de scherpere graphics.

Niet alleen kan je met Borderlands: The Handsome Collection beide Borderlands games in 1080p en 60 fps bekijken en spelen, ook heb je toegang tot alle bijbehorende downloadable content, een verbeterde multiplayer en je kunt eerdere save data binnenhalen van toen je de games nog op je PlayStation 3, PS Vita of Xbox 360 speelde. Dit kan overigens wel alleen binnen dezelfde ‘console-familie’. Wat multiplayer betreft kan je in een split-screen met maximaal vier spelers tegelijk op hetzelfde beeldscherm in actie komen. De frame rate zal dan echter zakken tot dertig, maar dat zul je met een aantal vrienden op de bank waarschijnlijk blind op de koop toe nemen.

Borderlands: The Handsome Collection verschijnt op 27 maart voor PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk de trailer en als je jezelf wel zo ziet genieten met je vrienden op je bank, laat het dan weten in de comments!

Borderlands: The Handsome Collection Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch