Menu Premium

‘BioWare’s nieuwe IP is EA’s antwoord op Destiny, wordt onthuld op E3’

Roy de Keijzer 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

BioWare Edmonton, makers van Mass Effect, werkt al vier jaar aan een nieuwe IP. Dit project werd al eens licht geteased in 2014, maar nu is bekend geworden dat de nieuwe IP op de E3 2017 eindelijk zal worden onthuld.

Journalist Liam Robertson, die onder zijn pseudoniem Unseen64 veel informatie over games voor officiële aankondigingen heeft gemeld heeft deze nieuwe informatie in zijn podcast bekend gemaakt in een interview. De nieuwe IP heeft de codenaam ‘Dylan’ zo werd bekend uit de podcast van Robertson.

Volgens Robertson moet project Dylan een sci-fi game worden met een setting als de game Destiny en zal het MMO gameplay-elementen gaan gebruiken die in The Division ook zijn terug te vinden. Hij laat weten dat dit het antwoord van EA is op zulk soort semi-MMO hits. De naam Dylan heeft een relatie met de hoofdrolspeler van de game, al is het niet zeker of de game deze werktitel uiteindelijk ook echt als officiële titel zal gaan dragen.

Robertson zegt dat er verder niet veel meer over de game aan hem bekend is gemaakt. Hij laat wel nog weten dat er een co-op mode in de game zal zitten. Robertson beweert dat dit misschien wel het grootste project is waar BioWare ooit aan heeft gewerkt, zelfs groter dan Mass Effect Andromedia.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Benieuwd naar de onthulling tijdens de E3 in juni? Laat het horen in de comments!

Bron: VG 24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch