Menu Premium

Bioshock: The Collection is vandaag boven komen drijven

Rik Koning 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de afgelopen negen jaar onder een schelp hebt geleefd, dan kan het wel eens zo zijn dat je nog nooit Bioshock hebt gespeeld. Mocht je die serie eigenlijk toch nog wel ooit willen spelen, of zou je gewoon graag een keer opnieuw willen beginnen, dan mag je vandaag een gat in het wateroppervlak springen: Bioshock: The Collection is vandaag boven komen drijven.

Het nieuws kwam naar boven nadat 2K Games een welkomst-tweet stuurde naar de BioShock Twitter-account. Momenteel heeft de account pas één tweet en heeft 2K er nog niks over uit de doeken gedaan, maar dat was voor een aantal internetdetectives natuurlijk niet voldoende. Na wat speurwerk wist AllGamesDelta sporen te vinden van een zogenaamde Bioshock-collectie.

Zo werden er vermeldingen van gevonden op 2K’s website en werd er cover art aangetroffen op de 2K-servers. Deze informatie werd natuurlijk snel weer verwijderd, maar niet voordat het internet ermee vandoor was gezwommen. Volgens geruchten zou de collectie een verzameling gaan worden van Bioshock, Bioshock 2 en Bioshock: Infinite, oftewel alle drie de delen die op dit moment op de markt zijn verschenen.

Dat Bioshock: The Collection eraan zat te komen leek overigens al zeer waarschijnlijk, aangezien er bij meerdere beoordelingsorganisaties – zoals de ESRB – al ratings aan waren gevraagd. Dat lijkt nu dus zo goed als bevestigd, wat zou betekenen dat BioShock: The Collection uit moet gaan komen op de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Kijk jij uit naar een verzameling Bioshock-games of interesseert het je werkelijk geen vissendrol? Hoe dan ook, meer hierover ongetwijfeld snel!

Bron: VG247 – All Games Delta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch