Menu Premium

Beyond: Two Souls verschijnt op 11 oktober in de UK

Karim Shehata 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van 2012 onthulde het creatieve Quantic Dream de game Beyond: Two Souls. De game, die liet zien waar de PlayStation 3 vandaag de dag nog toe in staat is, gaat eind dit jaar nog verschijnen. Dat heeft Sony bevestigd tegenover CVG, wat inhoudt dat de game oktober dit jaar in de winkels verschijnt. De opvallende game, met de bekende actrice Ellen Page in een absolute hoofdrol, verschijnt op 8 oktober in de Verenigde Staten. De Engelsen kunnen drie dagen later met de game aan de slag, want Beyond: Two Souls verschijnt op 11 oktober in de UK.

Wanneer de game in de rest van Europa verschijnt is nog onduidelijk, maar je kunt waarschijnlijk uitgaan van een datum rond 8 en 11 oktober. Het lijkt er op dat we op aankomende E3 meer gaan zien van Beyond: Two Souls, aangezien er nog niet heel veel beelden de wereld in zijn geholpen door ontwikkelaar Quantic Dream en uitgever Sony. Hoewel de PlayStation 4 er dus aankomt, lijkt de PlayStation 3 nog niet in de kast te hoeven verdwijnen, Gran Turismo 6 komt bijvoorbeeld ook nog gewoon exclusief uit voor de PS3.

Sony lijkt haar reputatie omtrent ondersteuning voor haar vorige platform dus waar te gaan maken. Aangezien The Last of Us voor de deur staat, Beyond: Two Souls en Gran Turismo 6 gewoon keihard eind dit jaar uitkomen, lijkt de focus dus ook nog altijd te liggen op de PlayStation 3. Er werden tot vorig jaar nog altijd PlayStation 2 games gemaakt, dit is dus ook geen wonder, maar je kunt Sony toch minstens sympathiek noemen tegenover de gamer die aardig heeft geïnvesteerd in de PlayStation 3.

Beyond: Two Souls verschijnt op 11 oktober in de UK

Beyond: Two Souls verschijnt op 11 oktober in de UK

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch