Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Immersive Open World Activities trailer

Karen Koch 23/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de eerste aankondiging van Assassin’s Creed Unity is men al onder de indruk van het 18e eeuwse Parijs. Niet alleen ziet de stad er bizar mooi uit, maar ook ziet het eruit als een goed bevolkt stuk land. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ubisoft met hun Assassin’s Creed Unity Immersive Open World Activities trailer nog even extra de nadruk op de wereld en omgeving wil leggen.

De creative director van Assassin’s Creed Unity legt tot in de details uit wat de visie van Ubisoft was bij het maken van de game. Een uitgebreide wereld met diverse, maar vooral ook goed uitgewerkte, personages, verschillende disctricten met ieder een eigen sfeer en een enorme hoeveelheid NPC’s, alles zit erin.

Ook hebben de verschillende sidequests die we in andere Assassin’s Creed games al hebben gezien een make-over gekregen. Zo zijn de assassin contracts niet alleen meer een huurmoord hier en daar plegen, maar zijn het complete verhalen geworden. Nieuw in Assassin’s Creed Unity zijn de murder mysteries: Sherlock Holmes, maar dan op z’n Frans. Ook zijn er treasure hunts en heist missions toegevoegd aan de game. De heist missions kan je samen met vrienden door middel van co-op uitvoeren. Lekker sneaken en kostbare schatten binnenhalen, als je onopgemerkt blijft tenminste. De nieuwe assassin’s hub is het Cafe Theatre. Hier is het mogelijk om Arno lekker te customizen, te trainen en vooral ook om de social features bij te houden.

Nog minder dan een maand en dan kunnen we met deze next-gen Assassin’s Creed titel aan de slag. Vanaf 13 november is hij te krijgen op de PlayStation 4 en de Xbox One.

nieuws_20141023AssassinsCreedUnity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch