Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Anomaly Trailer

Lisette Atsma 30/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het ene moment bevind jij je in het ‘vertrouwde’ Parijs ten tijde van de Franse Revolutie en vanuit het niets valt plotseling de gehele simulatie uit elkaar. Je bevind je plotseling op een spoorweg met een aankomende trein, of je moet de Eiffel toren beklimmen in wat er uit ziet als Parijs in de Tweede Wereldoorlog. Dit is de inhoud van de myserieuze trailer die Ubisoft net heeft uitgebracht.

De trailer betreft zogenaamde tijdsafwijkingen. De simulatie van Parijs valt in stukken uiteen, en plots bevind jij je in een wel heel anders uitziende stad, in een compleet andere tijd. Ubisoft zelf zegt er verder weinig over, maar waarschijnlijk gaat het om een soort side-missie, waarbij je korte missies in een andere tijdsperiode doet dan de Franse Revolutie

Dit is echter pure speculatie, want onder het mom van ‘er moeten verrassingen blijven’ wil Ubisoft zelf niets zeggen over wat de bovenstaande trailer precies betreft. We zullen dus moeten wachten 13 november, want dat is het moment waarop Assassin’s Creed Unity zijn opwachting zal gaan maken op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Assassin's Creed Unity Anomaly Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch