Menu Premium
Loading...

Kruip terug in je cockpit met de nieuwe singleplayer gameplay trailer van Titanfall 2

Roy de Keijzer 19/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Respawn Entertainment heeft een nieuwe trailer online geknald van de campaign mode van Titanfall 2. Dit keer gaat het niet slechts om een cinematic trailer, maar zijn er in-game beelden te bewonderen van de Titanfall 2 singleplayer gameplay. De trailer vertelt het verhaal van soldaat Jack Cooper die onverwachts de kans krijgt om piloot te worden van de Titan BT-7274. Door de krachten van mens en machine te bundelen, strijden zij tegen een vijandelijk wapen dat de kracht heeft om werelden te vernietigen.

Net zoals in het eerste deel is een goede samenwerking tussen de piloot en zijn titan zeer belangrijk. In de nieuwe campaign mode neem je de rol aan van de piloot en kruip je regelmatig in de cockpit van je mech om flink wat chaos te veroorzaken. Als piloot is jouw manoeuvreerbaarheid van groot belang: met je skills spring je van gebouw naar gebouw om gevaren te ontwijken en kun je gebruikmaken van een grappling hook. In een titan ben je vele malen sterker en minder kwetsbaar, maar zit je in een logge slome machine. Wel kan het gevaarlijk worden wanneer er een groep raketwerpers het op je heeft gemunt, of zodra je een andere Titan tegenkomt.

EA en ontwikkelaar Respawn Entertainment brengen Titanfall 2 op 28 oktober naar de PC, Xbox One – en voor het eerst – naar de PlayStation 4. Hoe vind jij de Titanfall 2 singleplayer gameplay eruit zien? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch