Menu Premium
Loading...

Zoo Tycoon Review

10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort kun je de poorten van je hoogsteigen dierentuin openen met Zoo Tycoon! Boris en Melle zijn na al die jaren klaar voor deze kersverse dierentuin-sim en vragen zich af of deze game net zo goed is als zijn voorgangers. Ben jij benieuwd of de heren zich hebben vermaakt in hun eigen dierentuin? Je ziet het in deze Zoo Tycoon review met Boris en Melle.

De eerste Zoo Tycoon kwam uit in 2001 en werd zeer goed ontvangen door de critici en consumenten. Dit succes werd uitgebouwd met twee uitbreidingen, waarvan de Marine Mania zelfs een award heeft gewonnen voor beste PC-uitbreiding. De opvolger van Zoo Tycoon, genaamd Zoo Tycoon 2, moest de hoge verwachtingen gaan waarmaken. Met meer diepgang en betere graphics wisten ze ook deze keer de dierentuinfanaten enthousiast te maken. Met maar liefst vier uitbreidingen liep de game als een trein.

Na het succes van Zoo Tycoon twee was er echter nooit meer iets te horen op het gebied van Zoo Tycoon. Wanneer in juni 2013 bekend werd dat Zoo Tycoon een opvolger zou gaan krijgen voor de Xbox 360 en de Xbox One, ging het hart van menig Zoo Tycoon-fan sneller kloppen. De verwachtingen zijn zeer hoog en het is dan ook de vraag of Microsoft aan de hoge standaard van de vorige games kan voldoen.

Boris en Melle waren erg te spreken over de vorige twee Zoo Tycoon-games en zijn benieuwd of ze met deze nieuwe Zoo Tycoon ook veel plezier gaan beleven. Denk jij dat dit een episch dierentuinavontuur wordt, of dat het meer een geflopte schoolexcursie is? Boris en Melle geven je hun mening over de nieuwe dierentuingame in de Zoo Tycoon review.

Ontwikkelaar: Frontier Developments
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox 360 en Xbox One

Zoo Tycoon Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch