Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #9: De ideale vakantiegame voor iPhone en Android

31/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de negende aflevering: Zomerpodcast #9: De ideale vakantiegame voor iPhone en Android!

Het platform dat je sowieso meeneemt!

Zelfs als je al je consoles gewoon thuis laat heb je waarschijnlijk op vakantie gewoon je telefoon mee. Dus als die zonovergoten stranden toch een druilerige bedoening blijken, open je gewoon die app store. Maar wat zijn dan de verborgen pareltjes die je vakantie helemaal goed maken? Kevin en Emiel zijn achter de tafel gekropen om jullie te voorzien van een hoop vette games. Een speciale Indiekings meets Kevins Keuze dus! Wat zijn jullie favoriete games op de iPhone en Android? Speel je op vakantie veel op je telefoon? Of hou je het bij Snake II? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch