Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomerpodcast #8: Over Politieke Correctheid in videogames

30/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de achtste aflevering: Zomerpodcast #8: Over Politieke Correctheid in videogames.

Boris en Emiel gaan de discussie aan!

Boris en Emiel hebben allebei hun unieke kijk op de game-industrie en de wereld. Vaak zijn ze het eens, maar soms botsen ze. Het zijn dan ook de twee aangewezen Gamekings om te discussiëren over iets wat de laatste tijd speelt in de game-industrie. De aanleiding van deze discussie was een tweet van Boris over de Battlefield V trailer. “Fuck @EA_DICE for politicizing my favourite fucking videogame!” Emiel heeft daar meteen op gereageerd op Twitter, maar het zou Emiel niet zijn als hij niet naar de studio zou komen om het er eens goed met Boris over te hebben. Dus ga er lekker voor zitten en luister en huiver weer bij een verse zomerpodcast!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch