Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #6: De Gamekings en hun liefde voor Tokyo

28/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de zesde aflevering: Zomerpodcast #6: Gamekings en hun liefde voor Tokyo.

Van Akihabara via Shibuya tot Makuhari Messe!

Voor alle vaste Gamekings kijkers van het eerste uur zal het geen verrassing zijn dat Tokyo een van de meest geliefde steden aller tijden is onder de Gamekings. Al vanaf het tweede seizoen van Gamekings zijn we te vinden in de neonverlichte straten van downtown Tokyo. Voor de Tokyo Game Show natuurlijk, maar vooral om ons onder te dompelen in de magie van die stad. In die tijd gingen we twee weken naar Tokyo voor twee afleveringen. Inmiddels weten jullie dat we met de tweede Asia road trip weer naar Tokyo gaan! Dus, start nu meteen met de voorpret en luister naar de drie oude reizigers van weleer die herinneringen ophalen over die magische stad! Hoe staat het met jullie Tokyo ervaring? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch