Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomerpodcast #7: Wat is er nodig voor de ideale livestream?

29/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de zevende aflevering: Zomerpodcast #7: Wat is er nodig voor de ideale livestream?

De grootste Gamekings streamers aan het woord!

We streamen als Gamekings nu al een tijdje, maar wat zijn de beste ingrediënten voor een perfecte stream? Is dat een stream van 8 uur Rainbow Six Siege? Of toch die live karaoke streams met een biertje erbij? Skate, Kevin en Koos zetten het voor je op een rijtje! Hoe is het om een beginnende streamer te zijn? Maakt het uit hoeveel kijkers je hebt? Stream je liever overdag of in de avonduurtjes? Dit en meer vragen worden behandeld in weer een verse zomerse podcast! Dus zet die headphones op en kijk en luister mee!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch