Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomerpodcast #5: De Legacy van de Star Wars franchise

27/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de vijfde aflevering: Zomerpodcast #5: De legacy van de Star Wars franchise.

Is Star Wars definitief kapot gemaakt?

Als er een onderwerp is dat nerds wereldwijd zo diep raakt is het de Star Wars franchise wel. Iedereen beleeft die ongelofelijke franchise anders. Sommige mensen zijn alleen opgegroeid met de eerste drie films en vervloeken de prequels. Anderen zien die juist weer als hun jeugd. Om over alle boeken, games en action figures nog maar te zwijgen. Inmiddels zijn we in het Disney tijdperk aangekomen en is er nog meer stront aan de nerdknikker. Het eerste deel van de nieuwe trilogie werd goed ontvangen, maar door anderen weer bekritiseerd om zijn gebrek aan vernieuwing. Het tweede deel rekende finaal af met alle verhaallijnen van deel 1, maar vergat daarbij een goede film te maken. Genoeg stof om eens flink over te discussiëren dus! Hoe zit het met jullie liefde voor de Star Wars franchise? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch