Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #4: Welke 3 games neem je mee naar een onbewoond eiland?

26/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de vierde aflevering: Zomerpodcast #4: Welke 3 games neem je mee naar een onbewoond eiland?

De vraag der vragen!

Althans als het om gamen gaat. We vragen je niet te kiezen tussen je vader of je moeder. Maar wel tussen al die moddervette titels die ooit gemaakt zijn. We gaan er voor het gemak van uit dat alle consoles op dat onbewoonde eiland aanwezig zijn natuurlijk. En er is stroom, ook niet geheel onbelangrijk. Waar zou je dan voor gaan? Misschien neem je The Witcher 3 mee, daar kan je tussen het kokosnoten rapen zeker een aantal uurtjes mee zoet zijn. Maar als je die game eenmaal heb uitgespeeld, is het herspelen dan wel leuk? Misschien moet je wel voor een game als Galaga gaan. De oude arcade games zijn natuurlijk ontworpen om keer op keer gespeeld te worden. Helaas is er niemand om vol trots je highscore te tonen. Kijk en luister nu naar de antwoorden op de vraag der vragen! En laat vooral jouw top-3 eiland games achter in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch