Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #3: Gamekings & gamen op vakantie part 1

25/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de derde aflevering: Zomerpodcast #3: Gamekings & gamen op vakantie Part 1

Ga je voor Tetris op je Game Boy of toch voor Zelda op je Switch?

Voor dit eerste deel zijn Kevin en JJ aangeschoven om hun ideale vakantiegames te bespreken. En welk platform neem je het liefst mee om die games dan op te spelen? Ga je voor die volle triple-A ervaring van een Zelda of een Mario op je Switch? Of zelfs voor Skyrim of Doom? Of is dat te groot voor een vakantie game. De vraag is natuurlijk: wat maakt een game een vakantiegame? Zoek jij de rust van een relaxte puzzelgame? Of verdwijn je liever net als thuis in een volledige open wereld? Ditmaal is het de beurt aan Kevin en JJ om hun vakantiegame-visie met jullie te delen. Wat gamen jullie zelf op vakantie? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch