Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Zomerpodcast #21: vooruitblik op wat 2018 te bieden heeft

12/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn pas halverwege het jaar 2018 maar toch gaan we alvast even vooruitblikken op wat de rest van het jaar allemaal te bieden heeft voor ons. Natuurlijk gaan we het dan hebben over de nieuwste games die later dit jaar uit gaan komen. En als we het lijstje er even bij moeten pakken dan komen er toch wel wat flinke namen aan. Denk hierbij aan Red Dead Redemption 2, Spider-Man, Shadow of the Tomb Raider en Just Cause 4. Geniet nog even lekker van dit item want de komende maanden gaan heel vet worden. Check nu Zomerpodcast #21: Vooruitblik op wat 2018 te bieden heeft.

Gaat Nintendo ons nog verrassen in 2018?

We mogen zeker niet klagen als we van Nintendo het nieuws hebben gekregen dat er dit jaar eindelijk weer een nieuwe Super Smash Bros. uit gaat komen. Naast deze game zijn wij ook heel erg benieuwd naar de release van Super Mario Party voor de Nintendo Switch. Wie houdt er nou niet van lekker op de bank met een paar vrienden genieten van een echte party game? Ook heeft The Pokémon Company ons weer blij gemaakt met de aankondiging van Pokémon Let’s Go Eevee en Pikachu. Maar naast deze drie grote titels hebben we eigenlijk nog weining andere games voorbij zien komen. Gaat Nintendo nog meer games aankondigen dit jaar of blijft het hierbij?

Assassin’s Creed is weer terug uit Egypte

Het is nog geen jaar geleden dat Assassin’s Creed Origins is uitgekomen of de mensen van Ubisoft komen alweer met het nieuwste deel in de reeks. Dit keer genaamd Assassin’s Creed Odyssey. Het verhaal speelt zich af tijdens de Peloponnesische Oorlog. Spelers kunnen kiezen tussen het besturen van een huurmoordenaar die werkt voor Athene of Sparta. Denk jij dat deze game nog wat gaat worden dit jaar? Of gaat Assassin’s Creed niet kunnen strijden met de grote namen van dit jaar? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch