Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #2: Terugblik op het afgelopen game-halfjaar

24/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de tweede aflevering: Zomerpodcast #2: Terugblik op het afgelopen game-halfjaar.

Hoe beleefden Kevin, Boris en Skate het jaar tot nu toe?

Er zijn natuurlijk al een hoop games uitgekomen dit jaar die fucking vet waren. Maar wat zijn de echte uitschieters? Dat blijft voor iedereen persoonlijk natuurlijk, maar voor deze drie hoge heren met al hun game-ervaring moet die vraag wel beantwoord kunnen worden. En we zijn nog maar halverwege! In een volgende podcast gaan we vooruitblikken naar wat er het komende jaar nog allemaal voor moois gaat komen. Ditmaal staan we stil bij God of War bijvoorbeeld, en bij Monster Hunter World. Je hoort het hier in alweer de tweede Zomerpodcast. Kijk en luister nu! Naar welke game kijken jullie nog het meeste uit? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch