Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #18: Wat zijn de meest overhyped games?

09/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat? Nog maar 4 podcasts te gaan in deze zomerweken? Wees niet getreurd, we hebben weer een aflevering vol met verschillende discussies over wat wij de meest overhyped games vinden. Heethoofden Jelle, Koos en Steven gaan vertellen wat zij hier van vinden. Je gaat het hoogstwaarschijnlijk heel vaak met de heren oneens zijn. Grijp je hooivorken uit de kast, pak je fakkels erbij want we gaan een partij onrust stoken! Benieuwd naar welke games er voorbij gaan komen? Kijk dan nu Zomerpodcast #18: Wat zijn de meest overhyped games?

“Ik nomineer Bungie als slechtste studio ooit”

We kennen Bungie allemaal wel van de gigantische games zoals Halo en Destiny. Toch zijn er heel veel mensen die deze games toch maar niks vinden. Als we de woorden van Jelle mogen geloven: “Ik heb nog nooit zo’n generieke space environment gezien zoals in Halo”, dan kunnen we er wel vanuit gaan dat hij echt een bloedhekel heeft aan deze games. Koos daarentegen is natuurlijk een supergrote fan van de games van Bungie, en toch vond hij ook dat Halo 2 een veel te overhyped game was voor die tijd. Voornamelijk hoe het spel was afgelopen. “Master Chief, mind telling me what you’re doing on that ship? “Sir, finishing this fight”.

Wat maakt iets overhyped?

Je kent het vast wel, een nieuw spel is uitgekomen en al je vrienden kunnen het nergens anders over hebben. Jij moet en zal met hun meedoen omdat het toch zo’n vet spel is. Of het nou Pokémon GO is of Tetris, wanneer is iets nou overhyped? De meningen zijn hier verdeeld over. De één vindt het overhyped als veel mensen het spelen, de ander vindt het overhyped wanneer er teveel reclame voor wordt gemaakt. Wat zijn volgens jou nou de meest overhyped games? Laat het ons weten hieronder in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch